Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-09@06:03:12 GMT

سیدمحسن بنی‌فاطمه: وظیفه‌شان است کمک کنند

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۴۷۳۱۰

سیدمحسن بنی‌فاطمه، مداح اهل‌بیت، در گفت‌وگو با آفتاب‌یزد در پاسخ به پرسشی در مورد مشروعیت یا عدم‌ مشروعیت دریافت کمک توسط یک مداح از نهادهای فرهنگی و شهرداری‌ها گفت: به‌ طور کلی کار درستی نیست و تا آنجا که من اطلاع دارم هیچ کدام از دوستان ما چنین کاری نمی‌کنند و بیشتر بیان این مسائل در رسانه‌ها، برنامه‌ریزی سیاسی و تخریب آقایان ذاکر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من فکر می‌کنم در سال‌های اخیر آقایان ذاکر مقابل حرکت‌های ناجور برخی جریانات سیاسی ایستادگی کرده‌اند. هر جا خطایی دیده‌اند، گفته‌اند، برای همین فکر می‌کنم دوستانی که در مقابل این حرکت‌ها ناراحت هستند، تمایل دارند جبه‌های در مقابل ذاکرین ایجاد کنند. اما! برخی نهادهای فرهنگی جزء کارشان هست که باید به مجموعه‌های مذهبی کمک کنند. سازمان تبلیغات، دفتر تبلیغات اسلامی، مجموعه‌های ‌فرهنگی شهرداری باید کمک کنند. البته اینها تاکنون به ما کمکی نکرده‌اند اما باید کمک کنند نه تنها به ما، بلکه به بقیه نهادهای فرهنگی نیز باید کمک کنند. حالا اخیراً داستان هیات ریحانه‌الحسین(ع) را علم کرده‌اند اما قطعاً آنها در این مسیر هم شکست خواهند خورد.

وی افزود: بنده ۲۰ سال است که در این مسیر هستم و می‌گویم بسیاری از نهادها کمک نکردند هیچ، در راه ما سنگ هم انداختند. همچنین این موضوع را بگویم که هر وقت حس کرده‌ایم نهادهایی می‌خواهد به ما کمک کند ما خودمان متوجه هستیم، خداوند به برکت اهل بیت به ما حکمت داده است تا تشخیص بدهیم که نقشه‌ای هست یا نیست. گهگاه با تغییر دولت‌ها سروکله‌ این نهادها پیدا می‌شود که از دستشان فرار می‌کنیم. البته سازمان‌های فرهنگی شهرداری وظیفه‌شان است که کمک کنند، هر چند غالباً کمکی هم نمی‌کنند.

به ما پیشنهاد جواز مرکز تجاری دادند!

جواد براتی، دیگر مداح اهل بیت و ذاکر حسینیه زینبیه در این باره به آفتاب‌ یزد می‌گوید: این کمک‌ها به خود مداح نیست، بلکه به هیات و حسینیه تعلق می‌گیرد. بسیاری اوقات نیز این کمک‌ها از سوی جناح‌های سیاسی به قصد بهره‌برداری سیاسی انجام می‌گیرد که ما تاکنون از دریافت آنها امتناع کرده‌ایم، در یک مورد به ما پیشنهاد و مجوز ساخت برای مسجد به همراه یک مرکز تجاری را دادند که البته ما نپذیرفتیم دلیلش هم ساده بود، این دوستان به نظر ما چندان علیه‌السلام نیامدند و بی‌شک درخواست‌های سیاسی در پشت این مسئله بود. هم‌اکنون هیات و حسینیه ما در یک مکان اجاره‌ای قرار دارد و اجاره‌اش را هم پرداخت می‌کنیم و فقط و فقط به کمک‌‌های مردمی متکی هستیم.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۴۷۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی

به گزارش «تابناک» به نقل از نامه نیوز، مجلس یازدهم در حوزه اقتصادی آنچنان که ادعا می‌کرد توانست عمل کند؟ و حالا که مشکلات اقتصادی در کشور به عنوان یک امر واقع وجود دارد باید بررسی کرد که وظیفه مجلس بعد برای رفع مشکلات موجود چیست؟

مهرداد لاهوتی، فعال سیاسی، درباره این موضوع به «نامه‌نیوز» گفت: «مجلس یک وظیفه قانون‌گذاری دارد و یک وظیفه نظارتی. مجلس یازدهم اولویت‌های اقتصادی و مشخصا رفع مشکلات اقتصادی را در قانون‌گذاری‌اش قرار نداد و طرح‌ها و لوایحی را بررسی کرد که خیلی از آنها ضرورتی نداشت. در واقع مجلس یازدهم در اولویت‌بندی مسائل مهم کشور ضعیف عمل کرد و حالا مجلس دوازدهم باید در حوزه اولویت‌بندی مسائل به بهترین شکل عمل کند. در حوزه نظارتی هم مجلس کنونی نتوانست از اختیارات خود به بهترین شکل استفاده کند».

او ادامه داد: «تمرکز مجلس آینده باید بر موضوع اقتصاد و اصلاح‌ ساختارهای اقتصادی باشد. اکنون مشکلاتی در کشور وجود دارد که اگر به آنها توجه نشود، از حالت چالش به ابرچالش تبدیل می‌شوند مثلا موضوع ناترازی‌هایی که در بانک‌ها داریم یکی از آنهاست و اگر به این موضوع توجه نکنیم تبدیل به بحران می‌شود».

این منتخب مجلس دوازهم همچنین بیان کرد: «واقعیت این است که باید ناترازی‌های بانک‌ها حل شود. ما در حوزه انرژی هم ناترازی‌های زیادی داریم. افزایش قیمت بنزین راهکار رفع ناترازی نیست بلکه باید خودروهای فرسوده را با خودروهای جدید جایگزین کنیم، باید سوخت مدیریت شود و... در صندوق‌های بازنشستگی هم ناترازی هست. در مجموع من تصور می‌کنم مهم‌ترین اولویت مجلس آینده باید رفع ناترازی‌ها باشد».

لاهوتی در پایان گفت: «نکته آخر هم این است که مجلس آینده باید فکری به حال موضوع فرونشست هم بکند زیرا ما دومین کشوری هستیم که دچار بحران فرونشست هستیم به این دلیل بخش زیادی از منابع زیرزمینی آب را استفاده کرده‌ایم».

دیگر خبرها

  • حمایت از پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان یک وظیفه فراقوه‌ای‌ است
  • درباره حجاب به ابعاد دینی، سیاسی و بین‌المللی توجه شود
  • معلمان وظیفه خطیر جهاد تبیین را برعهده دارند
  • اصلاحات ، راه برون رفت از بحران مهاجرت سرمايه های انسانی
  • جزییات سومین دوره آموزشی حلقه‌های میانی «حامیم» در دانشگاه علامه اعلام شد
  • مشمولان سربازی مراقب باشند حبس نخورند!
  • فیلم/ وظیفه حجاج در بیان رهبر انقلاب
  • صیانت از آرای مردم وظیفه اصلی است
  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • همایش مادران مقاومت در شهرستان ساوه